Kikapcsolódás

Mikor az emberben felmerül egy új gondolat, hogy szeretne valamit megvalósítani (például napelemes rendszert telepíttetni a házára, de lehet bármi más is), akkor felmegy gyorsan a világhálóra és elkezd böngészni. Megnéz egy rakás weboldalt, olvas, információt gyűjt. A web ilyen szempontból egy kifogyhatatlannak tűnő adatrengeteg. Viszont egy idő után azt tapasztalja az újdonság iránt elkötelezett felfedező, hogy ugyanazt olvassa tizedjére húszféleképpen megfogalmazva. Sőt lehet, hogy annak az ellenkezőjét. Természetesen minden weboldal a saját termékét és szolgáltatását igyekszik a legjobbnak, legszebbnek, leggazdaságosabbnak, legszuperebbnek, leg-leg-legnek feltüntetni. Ezt sok esetben jobbról, balról, felülről, alulról felugráló kis ablakokkal is igyekeznek nyomatékosítani. (Még ezt is, meg azt is olvassa el az ember.) Nos ilyen mennyiségű információáradat után jól jön egy kis kikapcsolódás.
Ez a fül a honlapunkon a könnyedebb témák, szórakozás, lazulás érdekében jött létre, melyet terveink szerint időről időre igyekszünk tartalommal megtölteni. És nem feltétlenül csak a napelem témakörében.

A weboldalunkon a blog fülön belül mi is igyekszünk hasznos információkkal szolgálni például az áramszolgáltatói ügyintézés menetéhez ide és ide kattintva meg is nézheti. De akár az instagram oldalunkra is ellátogathat.
De itt most a kikapcsolódásé a terep!
Vágjunk is bele!

A jövő autópályáját hogyan képzeljük el, milyen innovatív lehetőségek állnak majd rendelkezésre a minél biztonságosabb közlekedéshez?

Örökmozgó vagyis perpetuum mobile. Lehet-e veszteség nélkül energiát termelni?

Különleges járművek a nagyvilágból… és az M7-esről.

Állatos videókkal nem lehet mellélőni…

Ökokapszula (Ecocapsule) avagy passzív tojásház.

Tudományos kísérleteknek is biztosítunk teret. Meddig bírja a gát? Gyertyafénnyel működő modellautó.

Technikai újítások, megoldások.