Cégünk harmadik éve hivatalos LG Solar Partner. Az LG a prémium kategóriás napelemek gyártója.

 

Budapest1

LG PRO – LG Solar Partner egy LG által életre hívott program, melyben olyan telepítőcégek vehetnek részt, amelyek elkötelezettséget vállaltak a minőség mellett. Az LG napelemek nyújtotta prémium minőségnek a telepítésben is tükröződnie kell.

Ahhoz, hogy valaki LG PRO lehessen, ahhoz előzőleg számos olyan telepítést kell véghezvinni melyben LG napelemeket szereltek első osztályú minőségben. Cégünk 2011 óta telepít napelemeket és 2015 óta vettük fel termékpalettánkra az LG napelemek telepítését. Az LG napelem darabszám telepítése olyan szintre érkezett, hogy 2018-tól kiérdemeltük és szorosabbra fűztük kapcsolatunkat az LG-vel és így válhattunk LG PRO telepítővé.

Az LG termékek és azon belül is leginkább fontos szolár információk az LG honlapjáról könnyen elérhetőek.

Csak kattintani kell az alábbi webcímre: www.lg.com

Adatlap LG NeON2 350 Wp napelemről ide kattintva érhető el: LG-NeON2 adatlap

„Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával az LG Electronics készen áll arra, hogy kihasználja a nap erejét az Ön számára. Az LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től.”

„Az LG garantálja, hogy termékei az iparági csúcsteljesítményt nyújtják. A teljesítménygarancia visszatükrözi az LG szigorú minőségellenőrzési erőfeszítéseit, amelyekkel a valós körülményekhez igazodva még erősebbé és stabilabbá kívánja tenni napelemeit.”

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.